Record Coffee Company
Record Coffee Company
Record Coffee Company
Record Coffee Company
Record Coffee Company
Record Coffee Company

Record Coffee Company


Record Coffee Company on Savon sydämessä syntynyt, kuopiolainen kahvipaahtimo. 

Jesse on työskennellyt kahvin parissa hyvät 10 vuotta. Oma mielenkiinto laadukasta ja maukasta kahvia kohtaan on tehnyt kahviharrastelijasta yrittäjän. Helsingissä pienpaahtimossa työskentelystä saatua työkokemusta on täydennetty kahvikoulutuksilla, ja myöhemmin yhteistyö kuopiolaisen RPS panimon kanssa antoi lisäpotkua omalle kahvipaahtimolle. Vuodesta 2017 Record Coffee Company on paahtanut omaa kahviaan, ja lokakuussa 2020 paahtimo muutti uusiin tiloihin Kuopion satamaan Kallamarinan vanhaan venehuoltohalliin. 

Hyvä kahvi on hieman makea ilman kitkeryyttä. Record Coffeen paahtoprosessissa pyritään tuomaan hellävaroen esiin raakakahvissa oleva laatu. Hidas ja rauhallinen paahto säilyttää kahvin parhaimmat aromit ja maun. Pelkkä hyvä kahvi ei tee täydellistä kahvihetkeä, vaan kahvista nautitaan rauhassa ja niin, että arjen hektisyydestä päästään irti. Vastuullisuus on Record Coffee Companylle tärkeä arvo. Eurooppalaisilta kahvitukkureilta hankituilla kahveilla tuetaan paikallisia viljelyksiä ja kyläyhteisöjä. 

Paahtimon huomiota herättävät ja värikkäät kahvipakkaukset erottuvat edukseen kahvihyllyltä. “Mikä tämä on?” -kysymys on tarkoitus ponnahtaa mieleen. Kahvipakkauksiin voi käydä tutustumassa yrityksen internet-sivustolla tai paahtimon omalla kesäkahvilalla, joka on auki elokuun puoleen väliin saakka, torstaista sunnuntaihin klo 11-18. Kahvilassa voi nauttia paahtimon kahveista, muista virvokkeista ja leivonnaisista. Mukaan voi samalla ostaa tuoreet pavut tai vastajauhetut kahvit, ja kahvitarvikkeita kotikäyttöön. 

Mitä seuraavaksi? Kesä on pian ohi ja uusia tuulia puhaltaa Kuopion sataman paahtimoon. Syksylle on suunnitteilla panostusta yrityksen verkkokauppaan ja mahdollisesti aloitetaan ensimmäisinä Kuopiossa tarjoamaan kahvikursseja: maistelua, historiaa, kahvin nippelitietoa ja baristakoulutuksia. 

Nyt saa naattia kuopiolaisesta kaffeesta!

Kartta

Päivitetty: 29.07.2021

Aukioloajat

TO11 - 18
PE11 - 18
LA11 - 18
SU11 - 18

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori