Sataman Grilli
Sataman Grilli
Sataman Grilli
Sataman Grilli
Sataman Grilli
Sataman Grilli
Sataman Grilli

Sataman Grilli

Satamassa rentoa grilliruokailua aivan kaikille!

Maaliskuussa 2021 upouusi Sataman Grilli aukaisi ovensa Kuopion vierasvenesataman ääreen. Yrittäjäpariskunta Teija ja Marko ovat pitäneet grilliravintolaa Leväsellä vuodesta 2010, ja nyt vuosikymmenen vaihteessa laajentaminen tuntui oikealta päätökseltä. Alunperin pienempää tilaa etsinyt pariskunta päätyi kuitenkin Kuopion satamaan; hyvät tilat, terassi ja kehittämismahdollisuudet houkuttelivat. 

Grillin myyntivalteiksi ovat ehdottomasti nousseet hampurilais- ja makkaraperuna-annokset. Kannattaa seurata grillin tarjouksia Facebookista sillä suositut, päivittäin vaihtuvat tarjoukset saavat yrityksen puhelimen kilahtamaan varauksista jo heti päivän alussa.

Anniskeluluvallisen grilliravintolan annoksista saa nauttia vuoden ympäri. Kallaveden äärellä lounastaa, nauttii iltapäiväkahvista tai syö tukevammin. Sisätilojen lisäksi ulos terassille mahtuu isokin porukka. Talvella ravintolalle pääsee jäitä pitkin hiihtämällä pitämään taukoa tai palkitsemaan itsensä hiihtolenkin jälkeen. Grilliltä saa laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia, ja kysymällä selviää lisää.

Ravintolatiloihin kuuluu myös vuokrattava yksityistila esimerkiksi syntymäpäiville, polttareihin tai valmistujaisiin. Pannut ja kokkikin on saatavilla, joka huolehtii erikoispäivän herkuista. Vuokrattavissa on myös muuta: hodarikärryä tai vaikkapa soppatykkiä.

Uudistuksia on tulossa sillä Teija ja Marko ovat suunnitelleet ravintolaan myös aamupalatarjoilua ja panostusta erikoiskahvivalikoimaan.

Tervetuloa!

Kartta

Päivitetty: 20.08.2021

Aukioloajat

MA10:30 - 22
TI10:30 - 22
KE10:30 - 22
TO10:30 - 22
PE10:30 - 1
LA11 - 1
SU11 - 21

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori