Studio EveLiisa
Studio EveLiisa

Studio EveLiisa

Vuonna 2013 Eveliina Immonen mietti oman yrityksen perustamista ja sopivasti Valokuvaamo Studio Liisan yrittäjä oli myymässä yritystään. Immonen päätti ryhtyä tuumasta toimeen ja osti yrityksen itselleen.

Immosella on valokuvaajan ammattitutkinto ja hän on ollut töissä kameraliikkeessä. Yrittäminen on tuntunut kuitenkin todella mukavalta ja hän pitää asiakkaiden kanssa olemisesta. Valokuvaajana hän saa osallistua ihmiset arkeen ja juhlaan, oli kyseessä passikuvat, hääkuvat tai kuvat lemmikeistä. Immonen kuvaa studiokuvia liikeessään, mutta saattaa joskus poiketa kuvaamaan yrityskuvat asiakasyrityksessä.

Yrityksen tunnelma on mukava ja rento ja Immonen itse on henkilö, jolle on helppo esittää toiveensa. Hän tekee työnsä asiakkaita varten.

Studio on auki maanantaista perjantaihin 9-17 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Käytännössä se tarkoittaa, että lauantaisin ei tehdä passikuvia, mutta studiokuvia varauksella tehdään. Aukioloajat ovat kuitenkin joustavat, soittamalla saadaan varmasti molemmille sopivan ajan ottaa kuvat.

Astu vain rohkeasti peremmälle!
 

Kartta

Päivitetty: 12.03.2020

Aukioloajat

MA9 - 17
TI9 - 17
KE9 - 17

Poikkeusaukioloajat

To-la avoinna sopimuksen mukaan.

Päivitämme tarjouksia ja tietoa tapahtumista Facebookiin. #kuopiontori